SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Eskilstuna United Damfotbollförening
Fotboll

Välkomna till Eskilstuna United Akademi F-15 säsongen 2024!

Info New body
2024-01-28 13:18

Hej på er 

 

Den 29 januari 2024 startar vi en New Body-försäljning. Ni kommer då att få ut en länk som ni kan registrera er via. Några dagar senare kommer katalogerna, men från den 29 januari ska det redan gå att göra beställningar. Vi kommer att dela ut en katalog var, men det finns flera om man skulle vilja ha två. Då är det bara att säga till oss.

Senast den 28 februari ska ni ha lagt in beställningarna. Den 29 februari skickas hela beställningen i väg, så beräknad leverans till kund är en bit in i mars. Vi återkommer med information om betalning.

 

Alla spelare som är med och säljer kommer att vara med och dela på vinsten utifrån hur mycket man har sålt. Vinstbeloppet kommer att räknas av mot kostnaden för Gothia Cup så i slutändan kommer det skilja sig åt mellan spelarna, hur mycket man har kvar att betala in för Gothia Cup.

 

Är det någon som väljer att inte vara med i denna försäljning är det bra om vi får veta det senast den 28 februari. Skicka ett sms till Jenny, 073-94 14 590, och meddela detta i så fall.

 

Har ni frågor kring försäljningen, hör av er till föräldragruppen!

 

 Vänliga hälsningar
Jenny, Sofia och Macke

Kommande matcher
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
 
Huvudsponsor
STARTELVAN