Välkomna till Eskilstuna United Flickor 2014!

Vi är ett härligt gäng med tjejer som har kul tillsammans både på och utanför fotbollsplanen!
Vårt fokus i laget är glädje, ansträgning och lärande.

Vi som ledare och föräldrar i laget hjälps åt för att på bästa sätt följa Svenska Fotbollsförbundets 5 riktlinjer för barn- och ungdomsfotboll: (Ta gärna del av informationen och de filmer som finns på nedanstående länk):

Riktlinjer (sisuidrottsbocker.se)

Vill du stödja föreningen och laget, nedan finns ett enkla sätt att bidra.
Vid varje inköp skänker Stadium en liten slant till lagkassan, du får din personliga bonus som vanligt (Du kan även välja att skänka hela din årsbonus till laget):

Stöd din förening (stadium.se)

Beställning av träningskläder
2022-05-18 20:13

För de som vill beställa egna träningskläder så beställer ni det från Stadium Teamsales, enligt nedanstående länk:

Eskilstuna United DFF på stadium.se

United har även en egen webshop där det går att beställa hoodies, t-shirts, mössor, halsdukar och annan merchandise.

Eskilstuna United shop (sportmerch.se)