Webshop
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Eskilstuna United Damfotbollförening
Fotboll
F13

Se mail om föräldramöte och match 11/6
2022-06-05 20:09

Hej alla, 

 

kolla er mail med information från föräldramöte och angående match den 11/6 i Nykvarn. 

 

Mvh /David 

Svar på kallelser och fotografering
2022-05-12 22:11

Hej alla! 

 

Som ni säkert sett i kallelser så har vi fotografering i nästa vecka. Låt mig veta om någon av er fortfarande saknar matchställ. Mycket viktigt att alla är i tid och kommer ombytta. De som kör fotograferingen kommer inte att vänta! 

 

Se gärna över era planer för Kristihimmelfärdshelgen då vi har två matcher planerat. Om många är bortresta och vi inte får ihop lag måste vi meddela i god tid. 

 

Mvh /David 

Nya matchställ och lite övrig info
2022-04-14 18:36

Hej alla! 

 

Hoppas det går bra att se information i SportAdmin istället för Laget.se. Snart har även jag lärt mig det mest och funktionaliteten :-) 

 

Våra nya matchställ har kommit! Ser riktigt snygga ut och kan hämtas från Måndag hemma hos oss (Arrendatorvägen 15) alternativt tas med efter träningen på Tisdag. 

Alla som skall hämta ut måste fylla i formulär precis som förra säsongen: 

https://eskilstunaunited.sportadmin.se/docs/1437/40930/L%C3%A5n%20av%20Matchst%C3%A4ll%20-%202022.pdf 

 

Kvicksundscupen räknar med spel den 24:e April trots det kalla vädret och därtill gråa gräsmattor. Spelschema publiceras på måndag, lägger ut mer när jag vet. 

 

På Årby har vi ett preliminärt datum för spel på gräs från 1:a Maj men då krävs varmare väder så att gräset växer ordentligt. Vi fortsätter inomhus i väntan på utomhusspel. Tisdagar och Söndagar kommer att vara träningsdagar utomhus. 

 

Vi planerar för ett föräldrarmöte lite längre fram, återkommer med datum. 

 

Glad påsk! 

//Ledarna genom David 

 
Huvudsponsor
STARTELVAN