Webshop
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Eskilstuna United Damfotbollförening
Fotboll
F11

Välkommen till F11 - 2023
Eskilstuna United F11 - 2023

Laget består i nuläget, i juli 2023, av 35 spelare och 7 ledare. 

 

 

Våra ledord är Glädje, Engagemang, Attityd och Laganda. 

Träningsinfo samt föreningens avslutning
2023-10-08 10:51

Hej! 

Från och med denna vecka som kommer (vecka 41) så kommer vi att ha våra träningar på Årbys konstgräsplan, det blir måndagar kl 17-18.15 samt tisdagar kl 18.15-19.30.

 

Träningar på kommande 4 torsdagar det vill säga under vecka 41-44 (12/10 till och med 2/11) kommer vi att ha inomhus i Fotbollshallen som ligger vid Isstadion. Träning kl 17.45-19.00.

 

OBS! Nu på tisdag (10/10) ställs träningen in.

 

Boka in torsdagen den 9 november för föreningens gemensamma avslutning för alla lagen. Den kommer att hållas i St Eskils gymnasium, i Aulan. Aktivitet ligger upplagd i kalendern.

 

Vi är i slutfasen med planeringen av cupdagarna på Rekarne girls cup. Spelschema, lagen och information från oss kommer ut på onsdag denna veckan som kommer. Föräldrarna har redan ett dokument upplagt med arbetsfördelning under helgen samt viktig info i det dokumentet. 

 

Ha en fin söndag!
Med vänlig hälsning, tränarna

Bingolotter och Julkalender
2023-09-25 18:28
Bingolottos Julkalender (Adventskalender)

Hej på er!

 

Här kommer lite information i god tid inför kommande försäljning av Bingolotter till Uppesittarkvällen den 23 december 2023 samt Bingolottos julkalender (adventskalender 1-24 december).

 

Vi satsar på att göra vårt bästa med försäljningen, det brukar vara populärt och lättsålt med Bingolotter till Uppesittarkvällen och även Bingolottos Julkalender.

 

Alla tjejer i laget får i uppdrag att försöka sälja minst 8 st Bingolotter var (enkellotter). Lotterna kostar 100 kr styck. 

 

Det finns även ett antal dubbellotter till försäljning (kostar då 200 kr styck) så säg till vid utlämning om ni vill ha några sådana med.

 

Alla tjejer i laget får även i uppdrag att försöka sälja 2 st Julkalendrar var. De kostar 100 kr styck.

 

När man har sålt sina 8 Bingolotter finns det flera lotter att hämta ut om man vill. Säg till! Finns troligen även fler kalendrar eller att vi omfördelar inom laget.

 

Detta kommer delas ut till er omkring slutet av oktober. Men tänk på att ni redan nu kan ta upp beställningar av vänner och bekanta, grannar och arbetskamrater med flera och alltså starta med er försäljning innan produkterna delas ut.

 

Julkalendrar kan säljas till och med den 30 november.

Bingolotter kan säljas till och med den 23 december.

 

Vad tjänar laget då?

På varje julkalender är förtjänsten 50 kr, dvs 50 procent!

För varje såld bingolott är förtjänsten 38 procent (gäller för både enkel och dubbel).

 

Längre fram kommer information om när och var ni ska betala in för sålda lotter/kalendrar. Det är viktigt att vi håller dessa tider och även betalar in hela summan på en gång till det konto som då uppges, för att det lättare ska kunna gå att stämma av transaktionerna/redovisningen och även så att vi kan betala fakturan i tid.

Information om vad man gör om man har lotter/kalendrar kvar kommer även det senare. Observera att om man ska kunna lämna tillbaka produkterna ska de vara hela, rena och inte blivit blöta osv.

 

Nu satsar vi med gemensamma krafter på en bra försäljning till tjejernas lagkassa!

 

Mer information kommer framöver!

 

Med vänlig hälsning! 

Viktig info inför Rekarne Girls Cup 2023
2023-09-22 22:23
Höstcup 20-22 oktober 2023

Hej! 

 

Här kommer viktig information från Föräldragruppen inför årets sista cup - Rekarne Girls Cup - Eskilstuna Uniteds egen höstcup som äger rum den 20-22 oktober 2023 i Eskilstuna. 

 

Vänligen läs dokumentet Rekarne Girls Cup 2023 noga - så att ni vet hur planeringen ser ut för er föräldrar under cupdagarna! Klicka på länken, eller sök upp dokumentet som ligger under "Dokument" på F11:s hemsida. 

 

Med förhoppning om en rolig avslutning av säsongen! 

 

Med vänliga hälsningar

Träningstider samt föreningens säsongsavslutning!
2023-09-12 20:01

Hej, 

 

Från och med nu så justeras träningstiderna något för att alla lag ska kunna träna sina pass innan det blir alltför mörkt. 

Våra träningar kommer sluta kl 18.15 istället för 18.30. Det börjar vi med redan nu på torsdagsträningen, så samtliga lagets träningar har vi mellan kl 17.00-18.15. 

Föreningen kommer arrangera en gemensam säsongsavslutning för alla lag och den kommer vara omkring mitten av november, eller andra veckan i november. Vi återkommer med mer exakt info när vi vet var och när denna äger rum. Vore väldigt roligt om så många som möjligt kan vara med. 

Mvh tränarna 

Aroscupen 2023 - Viktig information!
2023-06-10 09:16

Hej alla tjejer och föräldrar! 

 

Här kommer samlad information inför Aroscupen som vi spelar i Västerås fredag till och med söndag, 16-18 juni. 

 

Vi deltar med 3 lag i cupen. Vi spelar i klassen F12 7-7. Cupen som helhet är en superstor cup med över 600 deltagande lag! 

 

Våra 3 lag har olika spelplatser. Se spelschema på https://www.aroscupen.se


https://www.procup.se/cup/cupstartgeneric900_skin02.php?ev=35723&lang=SVE

 

En sammanställning av spelschemat för våra tre lag ser ni här ovan på bilden, men tänk på att sena ändringar kan förekomma! 

Matchtid är 2 X 20 min. 

 

 

Gällande transporter, kontakta era lagkompisar som spelar i samma lag under cupen (blå/röd/gul) för att planera samåkning. Ett förslag är att en förälder kan skjutsa flera tjejer en av dagarna, och en annan förälder skjutsar samma tjejer en annan dag osv. 


Hade även varit toppen om de föräldrar som skjutsar någon dag även stannar kvar och kan vara behjälpliga med skjuts under den dagen till/från lunch och middag på en skola i närheten.

 

Vi kommer äta våra måltider på antingen Bjurhovdaskolan (röd markering på kartan) eller Skiljeboskolan (blå markering på kartan). Kartbilder skickas i SMS-gruppen. 


Måltider som vi har bokat och betalat för är: 

Fredag: lunch och middag 
Lördag: lunch 
Söndag: - 

Menyn ser ni här: 

https://web1.storegate.com/share/lPpH1wq/file

 

Följande finns alltid att tillgå vid lunch/middag: hårt bröd, pålägg ost, margarin, ekologisk lättmjölk, kaffe, te och salladsbuffé.

 

Ingen maträtt innehåller fläskkött. ArosCupen har specialkost om lag har spelare som har allergier mot någon rätt i matsedeln.
VIKTIGT! Meddela ev matallergier utifrån presenterad meny så snart ni kan till er ledare i respektive lag! 

 

Kostnad för cupen är 500 kr och ska swishas till F11 lagkonto så snart som möjligt men senast på söndag 11 juni. OBS! Märk betalningen AROSCUPEN och er tjejs namn. 

OBS! betalning gäller inte för de familjer som sålde alla sina 7 Unitedhäften. 

Samlingstid varje dag inför den första matchen är 40 minuter innan avspark på respektive spelplats. Samlingstid är sedan 30 min inför match 2 och 3 för dagen. 

 

Eftersom vi är utspridda med våra 3 lag på olika spelplatser på de olika dagarna vore det jätteroligt om LAG BLÅ och LAG RÖD kunde ansluta till Hamre IP för att heja på vårt LAG GUL på lördag eftermiddag när United lag gul möter Älta IF svart kl 15.30. Det är såklart frivilligt men det är vår enda chans att vara tillsammans allihopa under dessa cupdagar! 

 

Varje deltagare erhåller ett CUP-band (delas ut under fredagen). Deltagare har fria resor med stadsbussarna i Västerås under hela cupen. 

 

Det arrangeras ett disco för alla cupdeltagare på lördag kväll kl 20-23 i Västerås Arena. Om några tjejer vill besöka discot så innebär det ett eget ansvar tillsammans med er föräldrar för planering, transport och deltagande. Vi ledare kommer inte vara där. 

 

Tänk på att följande rekommenderas att packa med sig:
*kläder efter väder! Det är bra med ombytesskor, jacka, överdragskläder, extra ombyteskläder, extra strumpor
*paraply
*solkräm 
*keps eller solhatt 
*fotbollsskor och benskydd 
*blått matchställ 
*flera vattenflaskor 
*mellanmål, frukt, mm så det räcker under hela dagen/kvällen 
*badkläder och handduk om tillfälle ges för ett dopp under speldagarna

 

Lagindelningen ser ni här. 

 

LAG GUL (Åsa och Jonas)
Alice W
Alma (Målvakt)
Alva
Ebba L
Havin
Isabella
Liv P-L
Maryam (Målvakt)
Svea
Tamana
Zuzanna (Målvakt) - deltar lördag+söndag
 
LAG RÖD (Cissi, Ninni och Sandra A)
Alina
Ebba A
Ellen
Emilia
Freja
Frida - deltar fredag+lördag
Idde
Julia
Liv L (Målvakt)
Mimmi - deltar lördag+söndag
Molly (Målvakt)
 
LAG BLÅ (Rikard och Redar)
Elena
Emma (Målvakt)
Fabiola (Målvakt)
Felicia
Kim
Leonor
Madicken
Nellie H-L
Nellie K
Olivia
Ottilia (Målvakt)

 

Vi tar gärna emot frivilliga extra insatser från förälder eller medföljande familj under cupdagarna, som en extra support om något behöver fixas/hämtas/hjälpas till med osv. 
Vi har Rikard som har ena foten/benet i gips… (!!) och vi saknar Pelle som är bortrest. Det går bra att meddela på plats till lagets ledare för aktuell dag. 

Cupen avslutas på söndagen (18/6) omkring lunchtid (efter spelad match) med samling i respektive lag för summering och medaljutdelning. 

Vi ser fram emot en rolig, givande och spännande fotbollscup - vi är 33 deltagande tjejer och därtill ledare och medföljande familjer och publik! 

Trevlig helg önskar vi tränare! 

 
Huvudsponsor
STARTELVAN