Vi är Eskilstuna United F10
Eskilstuna United F10 - 2021

Vi är United F10.

Cirka 26 tjejer, nästan alla födda 2010 förutom tre från 2011.
5 tränare och 1 administratör.

Vårt motto är: kämpa, kämpa, kämpa!!!

Lite mer information om cupen
2022-06-28 21:02

Här kommer lite kompletterande information om DaleCarlia Cup.

Vi kommer att sova lagvis, tjejerna ska ha med luftmadrass max 90cm bred samt sovsäck/täcke.  Vi kommer försöka lägga oss runt 22:00 och att det ska vara släckt och tyst vid 23:00.
Vi tränare önskar att ALLA tar med sig ett gosedjur för att ha något att prata om och en extra  trygghet

Det kommer inte vara tillåtet att äta godis eller dricka läsk under cupen. Vi kommer handla lite tilltugg till lördag kvällen då vi kan ha lite mys tillsammans. Vi kommer också samla in mobiler för att kunna styra användandet till vissa tider.

Väderprognosen ser sådär ut för Leksand - det ser ut som det kommer bli regn, så GLÖM inte regnkläder och extra ombyte med torra kläder och galgar för att hänga upp blöta kläder. Tips är att ta med en Ikea kasse där barnen kan lägga sina kläder i.

Packa gärna med frukt och mellanmål, såsom bars, knäckemacka och annat liknande ”bra tilltugg” till mellis, så att tjejerna har tillgång att fylla på med extra energi under speldagarna. Vi vill påminna föräldrar att packa mediciner för barnen som har allergier etc.

På söndagen serveras ingen lunch utan det får var och en fixa med innan/efter den sista matchen på söndagen.

ALLA aktiviteter kommer vi göra TILLSAMMANS och besöka varandras matcher när lagen inte spelar samtidigt.

Vi kommer ha med tält och bänkar, vi ser fram emot helgen!
Så ses vi 19:30 i Leksand

Information DaleCarlia Cup
2022-06-22 21:31

Hej på er!

Nu har arrangören publicerat spelschemat och annan information i appen Dalecarlia Cup. Våra två lag kommer att spela i klass Flickor 12 år (dvs flickor födda 2010) i Leksand.

Våra lag heter Eskilstuna United DFF lag vit och lag blå. (OBS! F2011 spelar i samma serie och heter Eskilstuna United DFF Lag 1, Lag 2 och Lag 3)

Matchtiderna är nu 2 x 20 min.

Här har ni matcherna i excel, men vi vill uppmana er alla att ladda ner appen - Dalecarlia Cup - där ligger all information

Lagen ser ni enligt nedan

United F10 Blå United F10 Vit
Alice A Ajla
Astrid Alice R
Beatrice Clara
Hedda Cornelia
Hilda Gentiana
Nellie Ina
Noura Jessica
Signe Maya
Tilde Melissa
Tyra Smilla
Vendela Thalia
  Vera

Vi kommer att bo på Alléskolan i Leksand, adress Kyrkallén 7.

Vi spelar våra matcher på Siljansvallen, adress Klockaregatan 21.

Vi kommer att äta våra måltider på Tegera Arena.

Vi spelare och ledare har för avsikt att besöka Leksands sommarland under lördag eftermiddag (öppet till kl. 17.00).

Vi önskar att alla tjejer möts upp i Leksand på torsdagen den 30/6 kl 19.30 utanför Alléskolan för att inleda cupen då! Viktigt att alla spelare har ätit kvällsmat innan dess!

Förslag på packlista för er att förbereda, hittar ni här.

Om det finns några frågor som ni undrar över just nu, hör av er till Paulina (0735585661)

Vi ser fram emot cupen :-)

Mvh tränarna!

Match 160431032 och 160430035
2022-06-21 21:17

Eskilstuna United DFF F10 Blå vs Mariefred F09/10 Vit

Lördag 25/6

Årby IP, plan 7:1

kl.16:00-17:30, samling kl.15:15

Ajla

Alice R.

Cornelia

Hilda

Melissa

Signe

Thalia

Tyra

Vera

Jonas

Alessandro

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

Kvicksunds SK F10 vs Eskilstuna United DFF F10 Vit

Allmän information om DaleCarlia Cup
2022-06-15 10:00

Hej på er!

Vi närmar oss vår resa och äventyr med Dalecarlia cup i Leksand 30/6-3/7.

Spelprogram för cupen kommer att presenteras inom kort på hemsidan och appen Dalecarlia cup.

Lite allmän info som vi har fått är följande:

Vid incheckning på torsdagen (30/6) kommer vi att erhålla cupband samt övrig användbar information som områdeskarta och matsedel m.m.

Vid boende på skola får endast madrass som är maximalt 90cm per person användas, annars finns risken att alla inte får plats i det tilldelade rummet.

Måltider - Vi som äter på skola har olika färger på våra deltagarband och ev. matbiljetter (mer info i era kuvert vid incheckning)

Karta- En karta över området är under konstruktion och kommer att publiceras på hemsidan. Det gäller även karta över boendet. Håll koll på hemsidan.

Hemsida, sociala medier och app -

Följ oss via vår hemsida www.dalecarliacup.se

Officiell Hashtagg: Dalecarliacup

Facebook: Dalecarlia Cup

Instagram: @dalecarliacup

TikTok: @dalecarliacup

Ladda gärna DaleCarlia appen, där ni kan bland annat får tillgång till nyheter, spelschema, resultat och kartor som underlättar uppdateringen kring vad som händer under Dalecarlia Cup.

Utcheckning sker senast
kl. 12.00 på söndagen den 3/7.

IK Brage och Dalecarlia Cup organisationen ser fram emot Dalecarlia Cup 2022 oerhört mycket och det är otroligt roligt att årets turnering snart är på gång.

Vi önskar alla en trevlig försommar och välkomnar er till sommarens höjdpunkt Dalecarlia Cup 2022.

Vi återkommer med lite mer information om tips på packlista och lite annat smått och gott.

Är det någon som inte har skjuts? Vänligen kontakta Paulina (0735585661) så ska vi se om vi kan lösa skjuts.

Med vänliga hälsningar tränarna