Välkommen till F09

Våra ledord är Glädje, Engagemang, Attityd och Laganda.

Laget består i nuläget av 25 spelare, 22 spelare födda 2009 och 3 spelare födda 2010 samt 4 ledare. I år spelar vi 9-manna med 2 lag.  Vi är i behov av en målvakt till som vill satsa på att utveckla sitt målvaktsspel. Känner ni någon som vill stå hör av er!

Vårsäsongen klar
2022-07-03 18:00
Då var vårsäsongen färdigspelad!

Det sista vi gjorde var att spela Aroscupen. I gruppspelet gick det bra. Vi vann samtliga matcher utom en där det lika gärna kunnat bli lika resultat.

Sedan åkte vi tyvärr ut i kvartsfinal på straffar efter en tät och jämn match. Det är tyvärr ett lotteri men samtidigt en bra träning att kunna hantera en pressande situation.

För att summera säsongen hittills har vi tränat på bra med konstant hög närvaro vilket är roligt och utvecklande.

Resultatmässigt har det gått bra de flesta matcherna vi spelat med något bottennapp bara. Under Juni månad drabbades vi av en del skador och sjukdomar samtidigt som några av tjejerna blev bortresta. Det påverkade lite våra prestationer på slutet av vårsäsongen.

Resultatmässigt så:

Serie Blå vann vi efter raka vinster och grön kom vi på andra plats!

DM har också gått bra och vi ser fram mot finalen mot Nykvarn i slutet av augusti.

i Örebrocupen mötte vi tufft motstånd och åkte ut mot Rynninge(som tog sig hela vägen till finalen) i åttondelsfinalen. Och nu i Aroscupen nådde vi A-slutspel men åkte snöpligt ut på straffar.

Vi ser fram mot höstens utmaningar som avslutas med vår egna cup i oktober med planerad hotellvistelse.

Vi vill påminna om att anmäla sig till Sebastian Larsson Akademin för de som vill vara med på uttagningarna som hålls. Se tidigare inlägg gällande detta.

Vi kommer kalla till ett föräldramöte andra veckan vi tränar där vi kommer gå igenom våra tankar och struktur som tränare. Vi vill att alla tjejer representeras av minst en förälder för att ha en bra dialog och att alla får samma info.

Vi önskar alla en fin sommar och tackar återigen för den fina sommarpresenten 😉🙏

Joker v.26
2022-07-02 20:19

Grattis Hedda med nr 65 🥇⚽️  Skriv till Sofia på nr 070-9625764 vart vi skall swisha vinsten.

Nästa vecka blir sista dragningen för denna omgång.

Mvh // Föräldragruppen

Info v.26
2022-06-26 20:32

Hej!

Här kommer lite info.

v.25
TISDAG: match mot New Mill

TORSDAG: träning

SÖNDAG: match mot Tun

…………………………………………………..

Nästa vecka v.26
Sista veckan innan vi går på sommaruppehåll.

Tjejerna kommer under veckan att få en sommarutmaning för att försöka hålla igång under uppehållet. Det är bra om man försöker löpträna och hålla igång med en fotboll så man är i form när matcherna drar igång igen.

MÅNDAG: ledigt

TISDAG: träning

TORSDAG: träning

FREDAG - MÅNDAG: Aros Cupen

Ha en riktig bra sommar sedan, så ses vi 1 augusti igen och så hoppas vi damerna lyckas i Fotbolls EM som spelas i juli.

Mvh Tränarna

Joker v.25
2022-06-25 21:04

Grattis Edit med nr 06 ⚽️🥇skriv till Sofia på nr 070-9625764 vart vi skall swisha vinsten.

Mvh // Föräldragruppen

Aroscupen-info
2022-06-22 21:27

Hej!

Nu börjar det närma sig cup igen! Det innebär massor med fotboll, glädje och svett (det ser ut att bli varmt)...

Cupen spelas fredag till måndag där måndagen består av endast finalen i det fall laget går så långt.

Här kommer spelschemat:

Fredag 12:10 mot Farsta på Önsta plan ÖA

Fredag 17:10 mot Mälarhöjden på Önsta plan ÖA

Lördag 08:50 mot Saku Sporting (Estland) på Önsta plan ÖB

Lördag 13:00 mot Skiljebo på Rocklunda plan R8

Söndag 08:50 mot Sörskogen på Önsta plan ÖB

Söndag ? slutspel

Måndag spelas finaler

Under söndagen kommer finalspel att hållas. Vi har minst en match att spela. Antingen kommer vi till A- eller B-slutspel. Vinnaren i gruppen går direkt till semifinal medan de andra går till kvartsfinal.

Vi samlas 45 minuter före respektive match förutom den första då vi ses en timme innan för att prata ihop oss. Ta med ett par vattenflaskor var då det blir varmt. Det finns säkert saker att köpa men annars frukt eller mat om ni inte åker iväg och äter. Ta gärna med tofflor eller lliknande att ha mellan matcherna för att vila fötterna.

Vi kommer göra en SMS-grupp som vi håller kommunikationen i. Tex om ändringar, om någon behöver skjuts, om någon har plats i bil mm.

Vi återkommer i chatten om mer info finns. Där kan ni också ställa frågor om något är oklart.

/Tränarna