Webshop
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Eskilstuna United Damfotbollförening
Fotboll
F08

United F08
 
Digital spelarutbildning
2023-02-15 20:09

 

Hej! 

 

NaFu-regionen (Södermanlands FF, Värmlands FF, Västmanlands FF och Örebro Läns FF) bjuder nu in till gemensamma spelarutbildningsaktiviteter digitalt under året 2023. Syftet är att erbjuda fler spelare ännu mer spelarutbildning. Vi bjuder under året in till totalt fyra tillfällen med olika teman på varje träff.

 

Vårens två digitala spelarutbildningar genomförs under mars och april enligt nedan. Alla spelare som vill födda 2006-2009 är välkomna att delta.

 

Tillfälle 1 - "Vår resa till elitfotbollen"

Ismael Diawara (Malmö FF) och Freja Olsofsson (Real Madrid CF) berättar om sin resa från sina moderföreningar till elitfotbollen. Om deras drömmar som unga, betydelsen från personer runt omkring, framgångar och motgångar, vad som krävs för att nå hela vägen, lärdomar och erfarenheter från resan till elitfotbollen.

När: 8 mars kl. 20.00-21.00

 

Tillfälle 2 - "Prestationstriangeln"

Jimmy Högberg från Svenska Fotbollförbundet berättar om prestationstriangeln och hur sömn, kost och träning kopplas ihop för en bra prestation samt ger tips på vad som är viktigt för dig som spelare.

När: 18 april kl. 20.00-21.00

 

Mer information och anmälan: https://sodermanland.svenskfotboll.se/utbildning/spelare/digital-spelarutbildning/

 

 

 
Blandad info.
2023-02-12 19:07

Hej!

 

Idag spelade vi årets första träningsmatch. Vi mötte IFK Västerås U16 hemma på Årby. I första halvlek var vi inte riktigt vakna. Efter pausvilan spelade vi upp oss rejält. Vi förlorade matchen med 1-3, men det finns mycket positivt vi tar med oss.

 

En tråkig nyhet. Johan Söderberg har hoppat av som tränare. Stort tack för all tid och engagemang du lagt ner på laget Johan.

 

Inom kort kommer det att läggas in ett antal träningsmatcher i kalendern. Markera gärna som otillgänglig direkt, om ni vet att ni inte kan vara med.

 

Följande träningsmatcher är inbokade:

 

25/2, BK 30 (B)

5/3, IK Viljan (B)

12/3, KIF Örebro (H)

18/3, Älvsjö (H)

19/3, Lindö FF (B)

24/3, Skogstorp (B)

 

Glöm inte Domarutbildning 28/2. Alla som vill gå skickar mail till kansli@eskilstunaunited.se

 

Medlemsavgiften ska vara betald i slutet av februari.

 

Den tänkta matchcampen i Malmköping i april har ställts in av arrangören Skogstorp.

 

Från och med tisdag 28/2 kör vi igång med fysträning.

 

Ha det så bra!

 

/Tränarna

 

 

 

 

Domarutbildning mm
2023-01-26 21:16

Hej!

 

Först och främst, tack för ett bra föräldramöte igår! 

Det nämndes igår, men kom ihåg att boka in 28/2 om er dotter vill gå domarutbildning. De tjejer som redan gått utbildning behöver gå samma utbildning igen, för att få sig en uppfräschning. Alla som vill gå mailar till kansli-Eva på kansli@eskilstunaunited.se.


En påminnelse! Alla som har anmält sig till distriktslagsuttagning behöver sms:a en bekräftelse på att man kommer. All info finns i det mail som alla anmälda fått utskickat.

 

Tyvärr så kommer det inte att bli någon cup i Kristinehamn i mars. Vi återkommer med info ifall vi hittar någon annan cup, eller om det blir träningsmatch istället.

 

Trevlig helg!

 

/Tränarna

 

 

 

Utökad ledarstab!
2023-01-15 10:17

Hej!


Ledarstaben har utökats inför denna säsong. Vi hälsar Nicklas Lindblom hjärtligt välkommen till laget och föreningen. Nicke har tidigare varit ledare i Hällbybrunns F-08. Dessutom kommer vi att få fortsatt stöd från Mattias Larsson. Det är vi mycket tacksamma över.

 

En tråkig nyhet är dessvärre att vi tappat en spelare i truppen. Jasmine "Jasse" Karlsson har tyvärr valt att lägga skorna på hyllan. Vi tackar Jasse för alla år i United 08 och önskar henne all lycka framöver.

 

/Ledarna

 
Huvudsponsor
STARTELVAN