United F08

Dalecarlia Cup
2022-06-19 12:10

Hej!

Här kommer lagindelningen till cupen.

Eskilstuna United 1:

1/7, 15.00, Torsångs IF F13/14

1/7, 21.00, Alnö IF

2/7, 13.00, Värmdö IF

Ladda ner cupappen för att se spelplatser, slutspel osv.

/Tränarna

Info v.22
2022-06-01 09:30

Hej!

Efter träningen på torsdag kommer kallelser till helgens matcher. Vi möter Enhörna på lördag och Norrby på söndag. Båda matcherna spelas hemma på Årby.

På tisdag nästa vecka har vi ingen träning. Då spelas vår semifinal i DM. Vi ställs mot Skogstorp på hemmaplan. Vi hoppas att alla som inte spelar kommer och hejar fram laget till final. Kallelse kommer i helgen.

Angående Dalecarlia Cup så kommer spelschemat att presenteras två veckor innan cupen. Då får vi även reda på vilken skola vi ska bo på.  Första matcherna spelas på torsdag morgon/förmiddag. Vi kommer att åka buss gemensamt till Borlänge på onsdag kväll 29/6. Mer info och praktiska detaljer kommer.

Mvh, tränarna.

Dalecarlia cup.
2022-04-25 09:10

Hej!

Deltagaravgiften för Dalecarlia cup är 1650 kr per spelare. Varje spelare får betala 800 kr. Spelare som börjat i laget i år får betala in 1200 kr. Lagkassan står för resterande del.

Anmälan och betalning sker senast nu på torsdag 28/4. Betalning till lagets swishkonto: 123-524 19 22. Märk betalningen med spelarens namn.

/Tränarna

Diverse info
2022-04-21 09:03

Hej!

Hjärta United önskar hjälp av oss den 1/5. A-laget har hemmamatch på Tunavallen mot Kalmar kl. 15.00. I samband med den så ska man ha ansiktsmålning och popcornmaskin. 2-4 tjejer behövs och samling sker två timmar innan avspark.

Kansliet vill veta vilka av våra tjejer som vill börja döma 3v3 och 5v5. Kravet är att man gått den domarutbildning som föreningen arrangerade i vintras. Möjlighet finns att döma 2 st samtidigt för lite ökad trygghet i början. I så fall delar man på arvodet. Skriv ett meddelande till Tobbe (076-1456110) ifall era tjejer vill döma samt ifall dom vill hjälpa Hjärta United.

Notera 18/5 i era kalendrar. Då är det den årliga lagfotograferingen.

Som avslutning vill vi påminna alla om att betala in medlemsavgiften senast 25/4 (möjlighet till delbetalning finns). Om man inte betalar så kommer man tyvärr inte att få spela match.

Ha en fin dag!

/ Tränarna

Info. v 16
2022-04-18 19:46

Hej!

Hoppas alla haft en fin Påsk. Här kommer lite info om vad som händer i veckan.

Träning i morgon tisdag. Samling på Årby IP kl. 18.45. Vi har inte tillgång till någon plan, så det kommer att bli fysträning i Årbyskogen. Vi håller på till kl. 20. Medtag löparskor.

På onsdag blir det träning på konstgräset i vanlig ordning. Fram tills vi kommer ut på gräs så blir det tyvärr bara en träning i veckan med boll. Vi hoppas på fint väder framöver så gräsplanerna snart blir spelbara.

På torsdag har vårat lag kioskansvar på Tunavallen. A-laget möter IF Brommapojkarna kl. 19. 16 föräldrar krävs för att kunna bemanna alla kiosker. Det behövs även 6-8 bollisor. Vi ber om ursäkt för sen kallelse. Info kring detta kom sent även till oss. Kallelse har gått ut i SportAdmin.

På lördag är det spelarutbildningsläger på Rosvalla i Nyköping. Mail med info har skickats ut till alla anmälda spelare och vårdnadshavare. Alla ska ha en välpumpad boll med sig i storlek 5. Om man inte har någon bra boll hemma, så kommer vi ledare som åker dit att ha lagets bollar med oss.

Kvicksundscupen spelas på söndag. Lag United har samling i Kvicksund kl. 08.00. Lag United Blå har samling 07.15. Omklädningsrum finns, men vi önskar att tjejerna kommer ombytta och klara. Ta med det nya matchstället samt den gamla röda bortatröjan. Vi tar med röda tröjor till dom som inte har. Ta även med ordentligt med matsäck. Det kommer att bli en lång dag (förhoppningsvis). Mer info kring cupen finns på kvicksundscupen.se. Alla matchtider och motståndare finns att se på cupens hemsida.

Lag United: Ledare, Tobbe och Putte.

Vilja (målvakt från United F-09)
Maja R
Tuva
Tora
Ellen
Jasse
Johanna
Amelia
Towa
Julia
Alicia
Tina
Agnes
Moa?

Lag United Blå: Ledare, Johan och Mathias K (Frejas pappa)

Elina
Björken
Alice
Nell
Nora
Klara
Freja
Tindra
Vera
Melina
Maja M
Elna
Felicia

Hör av er om ni har några frågor eller om vi glömt något.

/Tränarna ⚽️