Webshop
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Eskilstuna United Damfotbollförening
Fotboll
F07

Lite kort info om vår lagaktivitet på onsdag
2022-07-11 19:37

Hej, 


På onsdag spelar Sverige sin andra match i EM. För att heja fram vårt landslag på bästa sätt så tänkte vi köra en liten lagaktivitet, där vi först kör en kul "landslagsinspirerad träning" mellan 16:00-17:30 och sen äter vi tillsammans på kansliet innan vi kollar på matchen som börjar kl. 18:00.

 

Vi står för pizza och bjuder även på lite snacks till matchen.

 

För att heja fram landslaget så får alla som har gärna ta med Sverigetröjor så att vi är helt gul-blåa när matchen börjar! 

 

Ses där! 


Mvh
//Ledarna

 

 

Info v25
2022-06-22 08:34

Hej på er alla!

Nu börjar första halvan av vår avslutande säsong närma sig slutet.

Sista seriematchen spelar vi ikväll mot IK Oden i Västerås, sedan lottas serien om. Det blir då en grupp för de lag som gått lite bättre för att det ska bli jämnare matcher, och vi räknar såklart med att vi hamnar i den! Så förhoppningsvis får vi en chans till revanch mot KIF Örebro, som vi lite olyckligtvis förlorade mot i måndags. En match där vi gör det mesta rätt, utom att få in bollen i mål!

 

På tisdag är det dags för landskamp på Friends. Vi har hyrt en buss som hämtar oss på Årby kl 15:30. Ta med mat, eller en peng för att köpa något på Friends, bussen kommer inte att stanna på vägen!

 

Vi har fått klart med boendet i Göteborg. Vi kommer bo på Kålltorpsskolan, Intagsgatan 14, ca 4-5 km utanför Centrum. Vi samlas där kl 17:00 på söndag 17/6 och äter middag gemensamt på skolan efter vi installerat oss i klassrummet!

Vi väntar fortfarande på spelschemat, vi återkommer med närmare planering då vi fått det!

 

Angående anmälningsavgiften så har vi nu fått klart att vi får pengarna från klubben! Vi väntar fortfarande på utbetalningen, men så fort den kommer så kommer det att swishas tillbaka 1500 kr/tjej! 

 

Supportertröjorna är klara och har börjat delas ut, så för er som beställt men ännu ej hämtat så säg till så kan vi skicka med tjejerna! Swisha betalningen till Anette: 070-1699125

 

Inga träningar torsdag eller fredag denna vecka, då binder vi kransar och klär midsommarstången istället!

 

Ha en riktigt skön midsommar!

 

 

 

 

Frivillig träning på torsdag pga skolavslutning
2022-06-08 10:55

Hej, 

Då skolavslutningen är imorgon torsdag så har vi full förståelse om det är många i laget som har annat uppbokat och vill passa på att göra annat än att träna fotboll.

Men vi har också full förståelse för om det är många som vill inleda sommarlovet med ett träningspass på Årby :) Därför så kör vi en frivillig träning på torsdag under förutsättning att det är tillräckligt många som vill köra. 

 

Just nu är det 16 anmälda till träningen. Är det minst 10 st anmälda på torsdag så kör vi. 

 

Ses vi då?

Mvh
//Ledarna

 

Bidrag på 15.000 kr beviljat
2022-06-03 08:35

Hej

Här kommer lite goda nyheter. 

Som ni ser nedan så godkände Sparbanksstiftelsen min anökan om bidrag till Gothia och vi får 15.000 kr som betalas ut till vårt bankkonto hos United.

Trevlig helg

Mvh

Åsa

 

 

 

 

Projekt: 4696 #Gothia2022

Vi tackar för Er ansökan.

Sparbanksstiftelsen Rekarnes styrelse beviljade vid kvällens styrelsesammanträde densamma.

Belopp: 15000

Beloppet kommer att utbetalas till Konto/Bg/Pg 8270-1,4 854 214-6.

Stiftelsen är till 50% ägare av Sparbanken Rekarne. Det är viktigt för oss att lyfta fram de goda insatser som vi och banken gör tillsammans för Eskilstuna och Strängnäs kommuner där vi är verksamma. Vi ser därför gärna att en kortare text och eventuellt vår logotype läggs upp på er startsida på Facebook och/eller hemsida samt andra sociala medier.

Vi ser dessutom gärna att information om bidraget ges till samtliga medlemmar i organisationen/föreningen via lämpliga kanaler.

Sparbanken Rekarne kommer eventuellt att vilja ha exponering i form av en skylt eller liknande. Banken kontaktar er i sådant fall och står då naturligtvis för produktionskostnaderna.

 

Med vänlig hälsning

Christina Wetterberg
Verkställande tjänsteman
SPARBANKSSTIFTELSEN REKARNE

Info v22
2022-06-01 11:04

Morsning!

Som ni säkert märkt har det varit lite glest mellan veckobreven den senaste tiden, jag har lite svårt att hinna med just nu - sorry för det!

 

Som vi misstänkte så var det lite för tidigt att "ropa hej" när det gällde klubbens bidrag till Gothia. Vi fick betalningsdagen flyttad till den 31/5, men har inte fått några nya besked från klubben angående om, när och i så fall hur mycket vi kan räkna med att få. Så vi tog beslutet att inte riskera vår plats och betalade in anmälningsavgiften igår - lite drygt 85.000kr.

Så det var nog lite tur att vi inte tömde kontot helt! Vi får helt enkelt bara hoppas att United får ordning på likviditeten och att pengarna kommer inom rimlig tid så vi kan återbetala!

 

Vi håller just nu på att boka in DM-semifinalen men får återkomma när datumet är spikat!

Vi har även börjat (försöka) synka våra semesterkalendrar för att se hur det blir med sommaruppehåll och träningar under sommaren.

 

Matcher och träningar hoppar jag över att kommentera, håll koll på kallelserna!

 

Idag fick vi informationen att Akademin har öppna träningar vecka 24 och 25. Då har alla en chans att prova på akademilivet! 

För de som kan vara intresserade så får det får ju inte krocka med någon matchförberedande träning eller match, så vi får helt enkelt resonera ihop oss ang. det och återkomma även där.

Det kommer fler chanser för våra tjejer att träna med akademin!

 

Slutligen fick jag ett tips från Maria, Alicias mamma, att det börjar vara fullbokat på tågen ner till Göteborg. Så har ni inte redan bokat - gör det!

 

Eftersom det inte går att kommentera/ställa frågor här under så påminner jag om vår tränarmail: united07@sveaskydd.com

Där når ni oss alla!

 

Ses och hörs

Info v20
2022-05-16 08:49

Glad måndag alla Unitedisar!

 

Vi kliver i denna vecka med ytterligare tre poäng i serien, nu har vi har nio av nio möjliga!

Vi tog emot Skiljebo hemma på Årby igår och vi gör en stabil insats, det känns aldrig oroligt. Riktigt kul att se flera namn i målprotokollet, och kul att vi spelar oss till målen och inte gör det lätt för oss och bara kontrar. 

Det vi verkligen vill trycka lite extra på är att när man kommer till match så SKA samtliga spelare vara utvilade, ha ätit (fyll gärna på med mellis och någon frukt eller liknande direkt innan) och druckit ordentligt. Vet man med sig att det behövs så ta gärna en resorb innan man åker. Vi ser allt för ofta att det behövs fyllas på med bars, druvsocker och vatten innan de börjar prestera - det ska göras innan match! Helt onödigt att "ge bort" att antal minuter till motståndarna för att vi inte kommer matchförberedda!

 

Nu ska vi ha fått alla nya matchställ. Vi tar och samlar in de gamla, lämna till Anette under veckan!

 

Vi har några som anmält i gästboken önskar beställa våra fina hoodtröjor, vi ger det veckan ut innan vi beställer hem dem!

 

På onsdag är det fotografering i Tunahallen kl. 20:10. Kom i matchkläder och fotbollsskor i god tid! Bifogar en beställningsblankett som alla ska fylla i, oavsett om man tänker köpa bilder eller inte. Glömmer man den så finns det fler på plats att fylla i, men det brukar vara lite kaosartat så ta med den ifylld!

 

På mådag 23/5 har vi fått fått platser till Sportbion som arrangeras av RF-SISU Sörmland. Vi kommer se "Jag är Zlatan". Syftet är att få oss att arbeta/reflektera över idrottens värdegrund:

--------

17.15 Salong 4 öppnar på Biograf Biostaden Svenska Bio i Eskilstuna. OBS! Kom i god tid. Den som vill har möjligheten att köpa något på plats att äta/dricka till filmen.

17.30 Introduktion

17.40 Biokvällen drar i gång

Cirka 19.30 Bensträckare i lokalen

19.40 Kort reflektion tillsammans från din plats i lokalen ledd av RF-SISU Sörmland

Cirka 20.00 Kvällen avslutas och era lagledare får med sig material hem som ni ska arbeta vidare med på hemmaplan

Foto/film
Man kommer att fota och filma en del på plats för att använda i kommunikationssyfte. Meddela på plats om du inte vill vara med på det.

---------

På fredag är det hemmamatch mot Rosengård på Tunavallen för A-laget. Eftersom vi i F07 är ansvariga för kiosker, insläpp och banderollupphängning (och nedtagning efter matchen) så ställer vi in fredagens träning. Samling 16:45 för de flesta. Föräldrargruppen kommer med mer info!

Söndag åker vi till Köping och möter Forsby FF.

 

Sutligen så ses vi på Årby vid 17:00 imorgon tisdag, för ett föräldramöte medan tjejerna tränar!

//

 
Huvudsponsor
STARTELVAN