Bli medlem i Eskilstuna United Damfotbollförening
Tävla med OBOS och vinn en helt otrolig fotbollshelg!
2022-07-01 16:35

Här får en lycklig vinnare möjlighet att bjuda med sin drömelva (sina 11 närmsta vänner) på en fotbollsupplevelse utöver det vanliga.

Fotbollshelgen innebär att vinnaren får välja en match – kan vara både inom OBOS Damallsvenskan, Superettan, Allsvenskan eller

en landskamp nästa år där hotell, middag, matchbiljetter och matchtröjor ingår. Självklart kommer en spelarbuss ta dem både till och från matchen.

Matchen kommer vinnaren med sina vänner få avnjuta från lite extra VIP:ade sittplatser. Tävlingen kan man ta del av här obos.se/fotbollshelg

Observera att för tävlingsdeltagare under 18 år krävs vårdnadshavares samtycke till personuppgiftsbehandling.

Rekarne Girls Cup 2022
2022-05-30 15:20

Ni glömmer väl inte att anmäla er till årets upplaga av Rekarne Girls Cup?

Årets upplaga av Rekarne Girls Cup går av stapeln 21-23 oktober.

Åldersklass: Flickor 12- 15 år

Anmälan görs via följande länk : Anmälan Rekarne Girls Cup

Eskilstuna Uniteds webshop är här!
2022-05-18 16:25

Nu lanseras vår nya webshop!
På webshopen kan du köpa hoodies, t-shirts, mössor, halsdukar och annan merchandise.

Du hittar webshopen här

Nytt startdatum för Bollskolan
2022-04-30 20:40

Bollskolan har fått ett nytt startdatum pga att det inte är möjligt att gå ut på gräset imorgon.

Nytt startdatum är därför söndagen den 8/5.

JAG2030 vann SM-guld i sponsring
2022-04-28 11:55
Eskilstuna Uniteds ordförande Lina Bertilsson med priset.

När sponsrings- och eventbranschen prisade 2021 års vassaste projekt och kampanjer tog Eskilstuna United hem högsta vinsten tillsammans med Rättighetsbyrån. – Tack alla våra sponsorer som valt att bli en del av JAG2030, säger Lina Bertilsson, ordförande.

Det var för arbetet med jämställdhetsuppropet JAG2030 som föreningen vann det så kallade Gyllene hjulet i kategorin Lokala rättigheter. Priset delades ut på en gala i Stockholm på onsdagskvällen den 27 april.

– Priset är ett kvitto på att vi i Eskilstuna United valt rätt strategi för vårt sponsringsarbete, att det handlar om att driva gemensamma frågor där båda parter kan utvecklas och bidra till en bättre värld, säger Lina Bertilsson, ordförande i Eskilstuna United.

Inför säsongen 2021 inledde Eskilstuna United ett samarbete med publik- och sponsringsbyrån Rättighetsbyrån för att utveckla sitt sponsringsarbete. Det resulterade i jämställdhetsuppropet JAG2030. En plattform för föreningen att tillsammans med företag i Eskilstuna och Sörmland använda fotboll som verktyg och föreningen som katalysator för att driva på utvecklingen till en mer jämställd värld.

– Vi vill tacka Rättighetsbyrån för att de hjälpte oss att se det uppenbara, att det är jämställdhetsfrågan som vi ska driva. Vi som damfotbollsförening både drabbas av orättvisorna och har kraften att förändra, säger Lina Bertilsson.

JAG2030 drivs av Eskilstuna United och föreningens större partners i den så kallade Startelvan. Utöver det samarbete som sker mellan klubben och respektive partner i Startelvan så leds det gemensamma strategiska arbetet av JAG2030 av en styrgrupp med representanter från företagen.

– Det här priset ger oss energi att fortsätta utveckla vårt sponsringsarbete och det stärker oss i att jämställdhet är en attraktiv fråga för våra partner. Vi ser fram emot att fortsätta detta viktiga arbete tillsammans med företag i Eskilstuna och Sörmland, säger hon.

Nomineringen: ”Eskilstuna Uniteds plattform JAG2030 är en katalysator för näringslivets-, samhällets- och fotbollens arbete för jämställdhet. JAG2030 är Eskilstuna Uniteds sätt att driva opinion och tillsammans med företag och andra föreningar sätta ljuset på denna viktiga fråga. Manifestationen har fått stor uppmärksamhet både lokalt och nationellt, fått nya och gamla företag att sluta upp på ett fantastiskt sätt och ökat klubbens sponsorintäkter med 36 procent.
Backa jämställdhet, bli en del av JAG2030!”

Dags för ny omgång av bollskolan!
2022-04-11 09:58

Nu är det dags för en ny omgång av vår populära bollskola på Årby IP. Bollskolan vänder sig till tjejer födda 2016 och leds av våra spelare från Eskilstuna United Akademi.

F09, 03/07 18:00
F09, 02/07 20:19