Webshop
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Eskilstuna United Damfotbollförening
Fotboll

Bli medlem i Eskilstuna United Damfotbollförening
BLI MEDLEM
Höstlovscamp 2022

Nu går det att anmäla sig till höstlovscampet. 

Klicka --> Bokning höstlovscamp

 

Klicka därefter på informationssymbolen i högra hörnet för att få information om hur du gör anmälan.

Tack för din insats, nu återstår en miljon
2022-09-29 13:42

Eskilstuna United har lyckats gå från att behöva drygt tre miljoner till att det nu återstår runt en miljon. – Inte minst alla i föreningen har varit betydelsefulla i detta arbete, säger Lina Bertilsson, ordförande i Eskilstuna United. 

– Alla i föreningen har jobbat hårt och gjort att vi nu är där vi är. Jag vill tacka alla som bidrar på olika sätt: ledare, föräldrar och spelare som ställt upp och kontaktat sponsorer, bidragit själva, sålt billotter och andra initiativ, säger Lina Bertilsson. 

 

En miljon kvar att få in 

Som ekonomin ser ut just nu saknar vi runt en miljon kronor för att klara året och återställa vårt egna kapital.  

 

– Nu är det viktigt att vi tillsammans genomför återstående aktiviteter som gör att vi får in de sista pengarna, till exempel säljer billotterna, genomför Rekarne Girls Cup och resterande a-lagsmatcher på Tunavallen, säger Lina Bertilsson.  

 

Så ser det ut 2023 

Inför 2023 har vi en helt annan kontroll på vår budget som är minskad jämfört med de senaste årens.  

 

– De intäkter som krävs för nästa års budget tror vi är realistiska att få in, säger Lina Bertilsson.  

 

Möte med elitlicensnämnden 

Senare i höst har vi möte med elitlicensnämnden där vi ska visa att Eskilstuna United uppfyller nämndens krav. I ett delbeslut från början av juni hade nämnden synpunkter på att vi inte uppfyller kravet på positivt eget kapital per den 31 december 2021. Vi måste nu bevisa att vi skött våra betalningar per den 31 augusti 2022 och styrelsen ska intyga att vi har ekonomiska förutsättningar för fortsatt drift under år 2023.  

Till nämnden ska vi bland annat lämna in ett periodiserat bokslut per den 31 augusti 2022, en prognos för helåret och en budget för 2023. 

 

Elitlicensnämndens beslut beräknas komma i början på december. 

Läs mer på vår webbplats: LÄNK 

Åtgärder för ökad säkerhet på Årby
2022-09-18 15:11

 

Efter den senaste skjutningen i Årby den 26 augusti har fler uttryckt en oro för att besöka och vistas på Årby IP. Därför har vi haft ett möte med Kultur och fritid och kommit fram till några åtgärder. Som även efter helgens uppgifter om skottlossning är högst aktuella.  

 

Eva Ahlin på kansliet och Anna Arnerdal från styrelsen har tillsammans med representanter från Eskilstuna City haft möte med Johan Bodén, arenavärd och Peter Perneblad, arbetsledare och Peter Fröjdfeldt, enhetschef på kultur och fritid för att prata om säkerheten på Årby IP. Det resulterade bland annat i att kommunen ska ta fram en tydlig rutin för vilka åtgärder de vidtar vid skjutningar eller andra allvarliga händelser i Årby eller i närheten av Årby IP. Där ska det också framgå vem vi kan kontakta i dessa fall. Rutinen ska vara känd och finnas tillgänglig för alla som berörs.  

 

Kommunen ska också:  

· Se över alla staket och grindar så att de är hela och går att låsa.  

· Se över belysningen.

· Göra kontroller av staket, grindar och belysning oftare så att det kan lagas snabbt.  

 

Det finns alltid en arenavärd i tjänst som vi kan ringa och på kvällar och helger finns det personal i tjänst.  

· Arenavärd 016-710 55 55

· Dag/kvällsvärd 016-710 55 55

 

Vi som rör oss på Årby IP har också ett ansvar för att bidra till en ökad känsla av trygghet. Du som förälder får till exempel gärna vara kvar på IP medan ditt barn eller ungdom tränar. Du kan titta på träningen, sitta kvar och jobba – det finns wifi, eller ta en kopp kaffe tillsammans med andra föräldrar. Med ökad vuxennärvaro tror vi att våra barn och ungdomar känner sig säkrare och tryggare.

 

Vi vill också påminna dig som ledare att det är viktigt att alltid låsa alla grindar och dörrar efter träningarna. Grinden ut till D-planen ska inte stå öppen under träning utan låsas så fort alla gått ut eller in. Det är också viktigt att ni ledare stannar tills alla barn har åkt eller hämtats.

 

Har du frågor och synpunkter kan du alltid kontakta kansliet eller någon i styrelsen. Kontaktuppgifter finns på eskilstunaunited.se

 

Powerpoint från ledarträff Ungdom finns tillänglig
2022-09-12 12:05

Nu finns powerpointpresentationen från förra veckans ledarträff tillgänglig. 

 

Du hittar presentationen under dokument -->Mappen Ledare 

 

 

Utbildningar via RF-SISU
2022-09-07 15:53

RF-Sisu arrangerar löpande utbildningar både för dig som aktiv, men också för föräldrar och ledare. 

 

Under hösten erbjuder de två stycken utbildningar:

 

Kost för prestation – 19/9 kl.19:00-20:30, digitalt och är gratis!Föreläsare är Karoline Pettersson, hon arbetar som dietist sedan 2017 och har bland annat lagt kostscheman för elitidrottare och spelare i SHL och NHL.Hon jobbar även som kostrådgivare och har många personliga möten med såväl som föräldrar som barn inom idrott och i vardagslivet. Utbildningen riktar sig till alla ledare, våra äldre ungdomsspelare och vårdnadshavare. Länk till anmälan hittar du här

 

Skapa trygga och hållbara idrottsmiljöer – Finns 2 tillfällen, den första 5/10 och den andra den 19/10. Båda sker digitalt och är gratis!Utbildningen riktar sig till alla ledare och vårdnadshavare.

Läs mer om innehåll, tider och anmälan här 

 

 

Har du frågor om utbildningarna ?

Kontakta idrottskonsulent Gabriel Larsson på gabriel.larsson@rfsisu.se 

 

Uppdatering: Viktig information med anledning av det inträffade i Årby
2022-08-27 10:41

Med anledning av den skjutning som inträffade i Årby under gårdagen så har vår ordförande LIna Bertilsson under morgonen haft möte med ansvariga i Eskilstuna City och Eskilstuna Kommun. 

 

Eskilstuna Kommun kommer att placera ut en vakt vid Årby IP och har under förmiddagen ytterligare möte. Vi kommer att informeras efter deras möte och sprida informationen vidare till er. 

 

Den match i F11 som skulle spelas på Årby IP imorgon är flyttad. Vid funderingar eller frågor går det bra att kontakta Lina via telefon.

 

 

Uppdatering 13.59 

Eskilstuna Kommun har haft möte och meddelat följande information:

Med anledning av skottlossningarna  i Årby så har Eskilstuna kommuns kris- och beredskapsgrupp POSUM aktiveras. Mötesplats Årby är öppen lördag och söndag kl 13.30-18.00 med personal och krisstödjare från olika förvaltningar inom Eskilstuna kommun. Vi har också satt in extra väktare som kommer cirkulera i området fram till kl. 18.00. Efter kl. 18 är det ingen verksamhet på Årby IP som är bokad.

Kontaktuppgifter till Avarns larmcentral: 

010-222 28 32

 

Arenor och friluftsliv har arenavärd i tjänst till kl 21.00 idag och de nås på tel. 016-710 55 55.

 

 

Linas telefonnummer: 070-5845962

 

BLI MEDLEM
Nyheter från våra lag
 
Huvudsponsor
STARTELVAN