SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Eskilstuna United Damfotbollförening
Fotboll
F15

Sammanfattning föräldramöte 30/5
2023-05-30 21:06

Hej 

 

Här kommer en sammanfattning från föräldramötet idag 30/5:

 

- All information kommer läggas ut på lagets sida via Eskilstuna Uniteds hemsida där ni erhåller ett mail när ny information lagts upp. SMS-grupp är skapad för att kunna sprida information som vi föräldrar behöver ta del av. 

 

- Kallelser skickas ut inför varje träning och sammandrag, SVARA på kallelsen så snart som möjligt för att bättre kunna planera träningarna utifrån hur många som kommer, gärna så snart kallelsen skickas ut. Inför sammandrag behöver svar ske senast en vecka innan sammandraget är för att kunna säkerställa att vi får ihop spelare till de lag vi anmält ska delta.

 

- Föräldraråd representanter - möten tillsammans med andra föräldrar i andra lag inom föreningen. Träffas 8–9 gånger per år, undersöker vilka dagar dessa möten brukar vara på. Här behöver vi 2–3 st. som kan representera vårt lag.

 

- En till träning i veckan kommer att läggas till, önskemål om torsdagar kl. 18:15 - 19:15, där uppvärmning kommer ske på sidan av planerna för att sedan nyttja fotbollsplanen från och med kl. 18:30 fram till kl. 19:15. Tanken är att lägga till denna träning från och med vecka 24 och sedan hålla på fram till slutet på september när sammandragen börjar vara färdigspelade. När bekräftelse på att vi kan nyttja denna träningstid kommer av föreningen kommer en kallelse till dessa träningar. 

För att denna träning ska vara möjlig har även 5 st. föräldrar anmält sig som "hjälptränare". Bra och tack till er som frivilligt sa ja!

 

- Vårt egna sammandrag söndagen den 24/9 kommer vara på Årby IP där vi pratade om att alla tillgängliga spelares föräldrar kommer behöver hjälpa till både inför och under dagen för att dagen ska kunna genomföras och bli så bra som möjligt. 

Det vi inom laget kommer behöva hjälpas åt med är handling till kiosk, bemanning av kiosk, matchvärdar mm. Mer information kommer i mitten på augusti kring detta sammandrag. 

 

- Lagaktivitet tillsammans med föräldrar inför sommaruppehållet, förslaget var att göra likt förra året att träffas och ha picknic och sedan spela brännboll eller köra en femkamp. Datum avseende detta kommer framöver när vi vet hur länge laget tänkt träna innan det blir lite sommaruppehåll.

 

- United häften - återlämning för de som har kvar osålda häften görs på lördag i samband med sammandraget.  

 

Tack till er som hade möjlighet att delta och ni andra får gärna återkomma om ni har några frågor eller funderingar till mig eller Fredrik så hjälper vi till. 

 

// Föräldragruppen


Nyhetsarkiv
Sommaravslutning2023-06-27 21:23
Träningar2023-06-06 21:35
Föräldramöte 30/52023-05-29 16:14
 
Huvudsponsor
STARTELVAN