Webshop
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Eskilstuna United Damfotbollförening
Fotboll
F14

Sommartider hej hej för F2014
2023-06-28 21:36

Tack alla inblandade för en trevlig sommaravslutning!

Matcherna mellan föräldrar/syskon och spelare samt efterföljande picnic i solskenet kändes som ett bra avslut på vårsäsongen!

 

Nu ser vi fram emot sommar, bad, lek och kanske lite fotboll också?
Vi ses igen den 13 augusti på första träningen för höstsäsongen.

 

Den 26 augusti arrangerar vi sammandrag för 11 flickor 2014-lag på Årby IP (på samma planer som vi spelade ikväll)! Sammandraget innebär många roliga matcher, men också en del arbete. Därför behöver alla familjer hjälpas åt, och en vuxen per familj behöver anmäla sig på den här länken enligt tidigare mailinformation (du kan behöva klicka på länken och öppna i nytt fönster): https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfHt6ghDGqNgV_7CJv35VGTF3ecdw8jlZ-d7z3M13lfISMnqg/viewform

 

// Föräldragruppen

Föräldragruppen består av Petra (Tindras mamma), Johanna (Tyra L:s mamma), Sandra (Alices mamma) samt Ulrika (Novalis mamma). Med i gruppen finns även ledarna Fredrik och Freshta för att vi ska ha en naturlig koppling till ledarna för laget.

 
Huvudsponsor
STARTELVAN