SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Eskilstuna United Damfotbollförening
Fotboll

Hoppas det går bra med försäljningen av billotterna!
2022-10-03 13:05

Nu har billotteriförsäljningen varit i gång i två veckor. Hoppas det går bra för alla. Vi har nu hela oktober på oss att sälja alla 2000 lotter.

 

Klubben tog beslut i augusti att driva detta lotteri som en av flera åtgärdar för få in de pengar vi behöver för att klara föreningens verksamhet i år. Avsikten är att alla, styrelsen, anställda, spelare och ledare, behöver sälja 4 lotter var. Ett antal som bedöms vara ett rimligt antal per person. Resten av lotterna säljs på A-lagsmatcher, utanför Ica Maxi av a-lagsspelare och andra tillfällen. Till exempel var några från styrelsen och sålde på Smedernas SM-final i onsdags.

 

Om någon har svårt att sälja sina 4 lotter går det jättebra att hjälpas åt inom laget eller mellan lag. Tips är att också sälja på ungdomarnas hemma matcher vid fikabordet, lägga ut på Facebook och Instagram för att uppmana era kontakter att köpa. En idé är att kontakta sin lokala affär och fråga om ni får stå där och sälja vid något eller några tillfällen. Ni ledare och föräldrar är viktiga i att stötta och peppa alla att göra sitt, och hjälpas åt när det behövs. Vi behöver göra det här tillsammans. Tack för ert värdefulla jobb!

 

Vi har fått frågor om vad som händer om en inte kan sälja sina lotter och när en kan lämna tillbaka de osålda lotterna. Vi har alltså en hel månad på oss att sälja så vi vill med ovanstående säga att det är avgörande att vi under denna tid tillsammans säljer alla 2000 lotterna. Vi ber er därför hjälpas åt. Vi kan såklart inte tvinga någon och naturligtvis blir den som inte lyckas sälja sina 4 lotte inte straffad på något sätt. Den som inte lyckas sälja sina 4 lotter innan den 28 oktober ombeds kontakta kansliet för att höra vad den kan göra.

 

Vi gör detta tillsammans så att vi kan fortsätta driva verksamhet inom Eskilstuna Uniteds alla områden från barn- och ungdom till akademi och a-lag. Så gör det bästa ni kan, var kreativa och hjälp varandra så vi kommer i mål med denna insats.

 

Tack så mycket och lycka till, heja United!

 


Nyhetsarkiv
Utbildningar via RF-SISU2022-09-07 15:53
Rekarne Girls Cup 20222022-05-30 15:20
2022-04-05 12:56
Laget.se blir Sportadmin2022-03-21 16:55
SÄKER SEGER FÖR UNITED2022-02-22 13:52
 
Huvudsponsor
STARTELVAN