Webshop
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Eskilstuna United Damfotbollförening
Fotboll

Tack för allt du gjort i Eskilstuna United under året!
2023-12-27 10:17

Hoppas att du, spelare, ledare, förälder och medlem, haft precis en sådan jul som du önskade. Ni är alla delaktiga i den resa Eskilstuna United gör tillsammans med svensk damelitfotboll, där vi ska ta damfotbollen till nya höjder.

 

Globalt beskrivs damelitfotbollen som en stor tillväxtbransch med ett ökat publikintresse och stark sportslig utveckling. Vi är helt enkelt framtiden!

 

Föreningens ekonomi är i balans även om det alltjämt finns stora utmaningar framöver. Årets resultat kommer att landa på runt plus minus noll. Vi behöver ett sådant resultat eller bättre för att behålla elitlicensen. Styrelsen jobbar på för fullt med att få klart med sponsorer så vi så tidigt som möjligt kan veta vilken budget vi kan sätta för verksamheten.

 

Vårt elitlag satsar nästa år på att slåss om de översta platserna i Elitettan och vi fortsätter att vara en kraft för ett tryggare, starkare och mer jämställt Eskilstuna med verksamheter som Girls United och lovfotboll.

 

Inför 2024 kommer vi att göra satsningar på ungdoms- och akademiverksamheten med fotbollsutvecklare, ett ökat fokus på fys- och skadeförebyggande och ett nytt akademilag för flickor 15. (Se gärna tidigare nyhet om dessa satsningar.)

 

Vi ser fram emot ett 2024 fullt av fortsatt fotbollsglädje i vår fina förening. En förening som samlar runt 500 medlemmar, 14 lag, från sju år till damelit och ett stort antal ideella krafter – det är inget annat än fantastiskt. Föreningen är beroende av alla er som vill bidra i vårt Eskilstuna United: som ledare, ledamöter i styrelse och råd, funktionärer och inte minst alla ni föräldrar. Tillsammans ser vi till att våra spelare får göra det de älskar – träna och spela fotboll.

 

Jag vill rikta ett stort tack till er alla och önskar var och en av er ett riktigt gott nytt år.

 

Anna Arnerdal,

ordförande


Nyhetsarkiv
Utbildningar via RF-SISU2022-09-07 15:53
Rekarne Girls Cup 20222022-05-30 15:20
2022-04-05 12:56
Laget.se blir Sportadmin2022-03-21 16:55
SÄKER SEGER FÖR UNITED2022-02-22 13:52
 
Huvudsponsor
STARTELVAN