SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Eskilstuna United Damfotbollförening
Fotboll

Nu bygger vi det nya United
2023-07-05 12:19

Resan mot det nya United är redan påbörjad. Som ni vet, har vi anställt den erfarna Julie Rytterlund som ansvarig för ungdomsverksamheten och akademin. Med hennes arbete kommer vi att rikta blickarna än mer mot vad som sker på Årby och i våra akademilag. Målet är att vårt a-lag ska bestå av fler spelare från Eskilstuna, Sörmland och Mälardalen. 

 

Med Vaila Barsley, Daniel Wiklund och Annica Barsley - tre kompetenta tränare och ledare med stark känsla för Eskilstuna och United – bygger vi en verksamhet och fotbollskultur där våra spelare får de bästa förutsättningarna att lyckas.

 

Vi är nu halvvägs in i säsongen 2023 och så här mitt i sommaren blir det lite av halvtidsvila och vi passar på att summera arbetet i Eskilstuna United.

 

Med våra sponsorer i ryggen och stöd från supportrar, spelare, ledare, föräldrar och vänner till United håller vi nu på att bygga upp det nya United, bland annat genom:

  • en tydligare satsning på våra egna ungdomar,
  • fortsatt socialt engagemang i våra bostadsområden och arbete för att stärka unga tjejer,
  • ett strategiskt och långsiktigt arbete med att få mer publik till Tunavallen.

Du kan läsa hela vår verksamhetsplan på sidan: https://eskilstunaunited.se/arsmote/

 

Just nu arrangerar vi Sommarlovsfotboll i fem bostadsområden tillsammans med AFC Eskilstuna. Under hösten fortsätter vi med Girls United, nu i Lagersbersgsskolan, där tjejer får träffas och spela fotboll, fika och snacka.

 

Med JAG2030-matchen den 13 augusti inleder vi höstsäsongen mot AIK hemma på Tunavallen. Det är vår manifestation för ökad jämställdhet inom fotbollen, näringslivet och samhället. Hoppas vi ses där!

 

Med det här sommarbrevet vill vi tacka alla som är en del av Eskilstuna United. Ni är helt avgörande för Uniteds framgångar och framtid. Tillsammans skapar vi en förening som förenar och vi gör Eskilstuna attraktivare att bo, leva och verka i.

 

Tack för att just du vill vara en del av Eskilstuna United!

 

Hälsningar

 

Anna Arnerdal

ordförande


Nyhetsarkiv
Utbildningar via RF-SISU2022-09-07 15:53
Rekarne Girls Cup 20222022-05-30 15:20
2022-04-05 12:56
Laget.se blir Sportadmin2022-03-21 16:55
SÄKER SEGER FÖR UNITED2022-02-22 13:52
 
Huvudsponsor
STARTELVAN